(+974) 3325 4333 Info@binishtayehqatar.com

8 skal mo varfor du enbart passa tillsammans forlorare gallande Tinder

Tinder skanker anvandarna jatte- att gnalla pa, precis som online dating i allmanhet astadkomme. Det befinner si latt att foreta marklig typ stora blunder nar n befinner sig nyborjare pa webben. Det finns massa grej att foreta sam icke handla i online-datering sasom ni antagligen bor bekanta dig tillsamman. Andock ifall du har anvant Tinder nagon futtig tillfalle befinner sig det genomforbart att du allareda inneha forolampad gallande nagra besvar. Ett av dom vanligaste ar att lite atnjuta matchningar i appen, alternativ blott pass tillsamman manniskor sasom ni faktiskt ick vill innehava kungen e datum, oavsett om du letar efter tjejer eller killar att kommunicera sam motas.

Det finns flera anledningar mo att du bara kan matchas tillsammans forlorare pa Tinder. Markli itu de dar har att handla med hurdan n presenterar dej i dina ljusets partikelkarakta samt din imag, medans andra kan relatera till hurda andra uppfattar din slag eller din art, medans andra antagligen befinner sig relaterade till din omrade och do standarder saso ni satter de jag. Las vidare darfor att undersoka varfor n icke passa de manniskor n faktiskt vill traffa pa Tinder samt beskada ifall det finns nagot n kan bega darfor at foreta appen roligare.

1. N ar orealistisk forsavitt dina rege forut matchningar

Far n icke flera matcher gallande Tinder? Nog maste n existera lite mer jordnara med dina sokkriterier alternativt vilken art itu profiler ni sveper direkt villig | iStock

Kommer ni ihag nar Tinder fragade dej ifall kon, aldersintervall och geografisk radie du ville hava i potentiella matchningar? De smala option som n titta i dina matchningar nu kan besta tack vare orealistiska alternativ alltfor specifika sokkriterier. Men det finns ocksa nago annan mojlighet sasom kan beskriva varfor ni blott passar personer som du inte vill innehava kungen ett datum alternativt ej far nagra matchningar alls.

Det finns intet trevligt taktik att uttrycka detta, sa vi drar enkom itu Band-Aid snabbt: nago syfte till att ni nog icke tillat nagra enastaende matcher eller ej far nagra matchningar alls befinner sig att n framst modera pa persone sasom befinner sig betydligt mer attraktiva an n. Det kan vara en komplicerat piller att svalja, sarskilt ifall n anser att ni befinner sig nagon ganska attraktiv manniska. Andock kom ihag att om n enkom sveper ratt gallande bilder itu manniskor tillsamman modellliknande yttre, har n antagligen enkom nago hitta Afghan damer mojlighet tillsammans dom om n ocksa har en nuna over genomsnittet.

2. Dina foton skanker de inga service

Oke, det stode att innehava ett stilfullt utseende samt enastaende ljus nar n tar ett kort forut din Tinder-profil. Samt ni kommer mojligtvis att fa flest matchningar ifall n befinner si ytterst sexig. Skad aven om ditt utseende bast kan beskrivas sasom ‘genomsnittligt’ kan ni annu tillverka ljusets partikelkarakta saso tillat fantastiska matchningar att botten up till hoger, ej till vanster, i din image. Anvand icke selfies, detta suger upplysta foton alternativ ljusets partikelkaraktar darborta ni star i nagon ansamling kompisa. Valj istallet ljusets partikelkarakta saso visar ditt anlete klargjort, i berommande belysning sam skildrar de i ett outfit saso titta finemang ut villig de. N bor bruka hogkvalitativa ljusets partikelkaraktar, sam en webbplats som heter Tinder Seduction rekommenderar att n anvander bilder sasom maximera ditt yttr for att fa persone att svepa precis.

3. Ni befinner de ick i e stadsomrade

Tyvarr kanske Tinder ick befinner sig den basta online dating-plattformen for dej ifall n ick befinner dej i e storre stadsomrade | iStock

Stader sasom New York sam Los Angeles ar det ultimat stallet att forbruka Tinder, darfor det finns flertal andra brukare pa Tinder i dessa omraden. Men forsavit du anvander Tinder i en forortsomrade befinner sig det avsevart mindre ganska att n far fantastiska matchningar. Vi uppg ick att det ick finns en cool i bota befolkningen i liten orter alternativ forortsomraden, andock n kan icke rakna med dig att kika dito mangd fantastiska matcher i nagon forortsstad sasom nar ni anvander Tinder i e storre storstadsomrade. Sa baksida av underben befinner si losningen? Om n icke planerar att plocka op samt omplacering snart kanske det ick finns en. N plikt troligen enbart inse att dejtingspoolen befinner sig mindre i ett futtig cit annu i en grandiost tunnelbanaomrade.