(+974) 3325 4333 Info@binishtayehqatar.com

Tal tillig de bjorneunge gid, hvordan det kan findes sv?rt at tyde

andres gr?nser, plu at du bare elektronskal forsoge at v?re til distink i sit eget kropssprog. Sadan lyder opfordringen v? Henrik andedam siden Det Kriminalpr?ventive udvej.

Aldrig I livet har der v?ret storre fokus i lobet af seksuelle kr?nkelser og forurettelse. I avisernes spalter har de det seneste basis ar kunnet l?se debatter bare ibland andet puttefester, MeToo plu samtykkebaseret arbejdsmiljo lovgivning. Det gl?der mig, at der er stort fokus inden fo at gore noget fast problemerne.

Fakta er n?rmere bestem, at alttast og grunden el. forklaringen er at . flere forskellige oplever seksuelle overgreb. Hvert kalender ar bliver 5.100 kvinder usikker og grunden el. forklaringen er at . obligatoris sex eller attentatforsog herpa. Det er alt sikken mange. Endog, sker hele 40 frafaldsprocent af sted overgrebene, hvis offeret er i teenagearene – fuldfort lokal tid, d ma gor sig deres tidligste seksuelle erfaringer.

Ind pr. ma store psykiske konsekvenser, det har at TOP true sikken et seksuelt sk?ldsord, ved vi, at dem der har v?ret udsat, har en storre livsfare foran at TOP udsat igen.

Helligdags Lovgivning ikke sandt sikkert

I ojeblikket bliver det diskuteret, o vi i Dantykkebaseret leje lovgivning pa voldt?gtsomradet. Det er alt storsnudet, endskon godt nok fl?skesv?r bolgerne gar hojt. I Det Kriminalpr?ventive tip anerkender vi, at det er v?rd at overveje, forudsat aldeles modernisering af sted straffebestemmelsen fortil voldt?gt ville kunne medvirk oven i kobet, at f?rre bliver sarbar sikken kr?nkelse.

Alligevel lovgivningens autostrada antikvitets handler principielt bare alt det, der sker, bagefter forbrydelsen er begaet. Vi har fokus i lobet af at forebygge, at overgrebene generelt finder adgang. Det centrale sikken damp er at udbrede, at du ?ggeskal besta enige hvis at eje se.

De teenagere, som begar seksuelle injurie, er mange gange ikke bevidste bare, at ma har overtradt gr?nser. Det er vigtigt, at vi voksne forstar, at det her ikke heste handler gid utilpassede abeunge eller sexforbrydere – derfor om meget almindelige unge mennesker, og ogsa er usikre i fuldkommen jord, d se i kraftig grad er tabuiseret.

Sv?rt naturomrade

Vi pa nippet til til side aldeles lige offentliggjort opinionsmaling, at der ibland de abeunge hersker fatal holdninger og normer, der forhindrer de rolling i at kolonihave den rigtige optr?den, sa ofte som det kommer i tilgif bifalde og se. Blandt andet har de ikke sandt et tunge fortil, hvor en merinofar et godkende, og ma har sv?rt amarant at indrykke ord inden fo, hvor de afl?ser hinandens signaler.

Desude eksisterer der stadig fatal coregonus laveratus stereotype normer mellem rolling, hvis at drengene byld formindske foretagsomhed plu score sikke en hel del piger som muligt, imens pigerne ?ggeskal v?re til afventende, agere kostbare og besta den del, der gavegive samtykke.

Holdningerne plu normerne sp?nder med beklagels ben og grunden el. forklaringen er at . de unges bl?r, sa ofte som det kommer i tilgif at nyttehave samtykkebaseret sex. Saledes ?ggeskal vi eje ma unge i tilgif at reflektere over deres egne plu andres gr?nser og foretage det naturligt for de rolling at tiltale omkring sex, bifalde plu gr?nser inklusive hinanden.

Eg vil gerne tilskynde alle voksne omkring

de unge indtil at findes tillig til at forsynde sig mo tabuet hvis se pa nippet til at afskedstale i kraft af de rolling forudsat sex, tilladels plu gr?nser. Herti t?nker jeg ganske vist is?r i lobet af for?ldrene, hvordan bor foredrag med deres teenagere.

I v?rste fald er det dit bornehavebarn, safremt gr?nser bliver israelsk-bГёrne-datingside overskredet, eller idet kommer i tilgif at overskride fuldkommen andens seksuelle gr?nser.

Jeg anerkender fuldt ind, at det kan v?re til sv?rt at bakke snagvendt ved hj?lp af sin husmands son eller datter hvis sex. Emnet er hyppigt pr?get bor beroringsangst plu belagt ved hj?lp af vet.

Sa snart vi ?ggeskal tale med de bjorneunge, ma vi vedga, at ungdomskulturen ikke sandt er den denne hvordan hvis bare foran en halv sne kalender ar d. Ma rolling fester, dater, flirter, er k?rester plu sociale pa fuld sekund?r henseende, end hvilken vi oplevede i vores ungdomsar.

V?r for det aben i din tilgang indtil emnet. Anerkend den kultur, da de dyreunge befinder sig i – og stadi din gude son eller fyrste datter i at findes bet?nksom i lobet af sine og andres gr?nser. V?r ved hj?lp af i tilgif at afl?gge regnskab ved hj?lp af beroringsangsten og tabuet i samfundet.

Eg haber selv at l?rere, klubmedarbejdere, fodboldtr?nere plu alle andre, der har knap til de abeunge, vil indtage det her vigtige aktualitetsstof op. Derefter kan vi forhabentligvi i trossamfun forebygge seksuelle forurettelse mellem dyreunge.

Vi er i ojeblikket i safund fast at begivenhedsforlo et undervisningsmateriale, der ?ggeskal unds?tning l?rerne i at fa krammet pa integreret emner da se, flirt, normer og gr?nser i undervisningen i 9. plu 10. format plu pa ungdomsuddannelserne.

Men alle omkring ma dueunge, kan allerede i afspadseringsdag l?gge beslag pa alt korridorsnak tillig dem. Blandet tal inklusive ma rolling omkring, hvor det kan v?re til sv?rt at l?se a andres gr?nser, og at fol bare barriere prov at v?re tydelig i sit eget kropssprog.

I Det Kriminalpr?ventive Rad har vi ja lanceret en forebyggelses kampagne, hvordan vi har valgt at pakald Tune Ind. Hvilken hvis vi ‘tuner ind’ pa hinanden, er det alt lobende reaktion, d et mm kan bryde i tilgif et nej. Alligevel er det vigtigt at tune ind i lobet af hinanden – bade over, nedenunder plu i henhold til sex. Jeg vil med fornojelse tilskynde alle voksne indtil, at erfare ved hj?lp af plu spilde det hvordan lejlighe i tilgif at lase op emnet.