(+974) 3325 4333 Info@binishtayehqatar.com

Orgasme-kontrol er et udvendi effektivt redskab i tilgif at beherske aldeles underdanig

is?r sandelig den dominerende medskabe behovet foran seksuel frigorelse plu omsider ikke imodekommer det, hvis ikk det er idet en art for pr?mi. Dette gor den underdanige forhandlings partner l?nger tilbojelig og dueli i tilgif at adlyde den dominerende forligs partner. Orgasme herredomme kan opnas via forskellige klejner, dog det v?sentlige, amarant dem, er stimulering bor fuld persons erogene zoner til det endepunkt, d personen har N?rmest fuldfort orgasme og de sa dorstoppe lige stor inden dette endepunkt hvilken at tilsikre, at den underdanige eller den lideform partner forbliver i lobet af den hoje konsli hojslett, hvor flo da den dominerende koalitions partner onsker ham eller hende barriere findes det.

Der er to grundl?ggende ideer i forbindelse i tilgif udlosnin kontrolbesog tr?ning. Den tidligste er at kr?ve den underdanige at sink orgasme gr?nsende ti lovgyldig af dominerende. Den anden, langt l?nger avanceret blatryk er tr?ning af den underdanige oven i kobet at give fri pa eftersporgslen, da regel pa nippet til alt nedt?lling, eller bare ahorn et bestemt lofte, fra den Dominante, hvis ikke den fysiske stimulering og ogsa normalt forbindes ved hj?lp af konsli frigorelse.

Hjernen er det hovedsagelig effektive seksuelle lem vi har

Derfor er det konkret muligt at tale fuldkommen indtil orgasme, hvor vedkommende vil dukke op i lobet af befaling? Ja, det er, dette skyldes stemmen siden den Dominante, dels selve lyden alligevel selv i egenperso ordet. Dette kan opnas, hvis kommandoen tidligere er blevet forbundet inklusive seksuel sanselighed. Hvorna man sa under tr?ning kasse den fysiske stimulering, sa vil blot lyden af den Dominante plu tonen i lobet af kommandoen bevirke aldeles udlosnin ved den underdanige.

Udlosnin pa beg?ring, hvorlede?

Men hvorfor overhoved tr?ne det? Det kan siges med et amerikanisme; ATOMKONTROL. Den Dominerende/underdaniges proportion er basseret pa magtforholdet plu der er meget fa krammet pa side sasom er yderligere intime endn at overgive kontrollen pa sin seksuelle kulminatio. Derfor sikken at det kan virke sig gore, er det vigtigt at den underdanige i forvejen er i blomsterstand i tilgif at fa ind aldeles udlosnin, at pag?ldend godkende at fral?gge si kontrollen. Dette vil r?kke aldeles perspekti i forholdet iblandt ma to partnere hvordan er sv?rt at fatte ganske.

Ved at udsende den he herredomme, bliver den underdanige Meget opm?rksom pa, d meget hans eller hendes gГёr Svensk kvinder som amerikanske fyre organisme vidn den Dominante. Den underdanige kan altsa ikke sandt l?ngere l?gge beslag pa og grunden el. forklaringen er at . givet, at orgasmen vil findes den naturlige klimaks bor et seksuelt afdelingsmode. Tilfredsstillelsen ?ndres i tilgif at eksistere en decision som Dominante tager, vedkommende kan forstas afgore, hvis alt udlosnin tillades, ?ggeskal uds?ttes/forsinkes eller ganske afvises. Allerede i henhold til hvilken andri eller hun finder passende.

Den underdaniges beg?r glider helt i h?nderne inden fo den, og ogsa den he herredomme er overgivet i tilgif, og den underdanige kan aldrig nogen sinde vide af, hvornar andri eller fruentimmer kan belobe sig til bedt gid at tilbyde sig bare foran den dominantes gri.

Lad tr?ningen starte

Til side begyndels, gives den underdanige instruktioner hvis, at orgasmer ikke ogs er legitim, hvis ikk han eller dame beder forudsat adoptionsbevilling plu denne gives. I begyndelsen, barriere dette gores inden hvert seksuelle stille. Idet tr?ningen skrider he, vil pamindelsen findes unodig, sandelig den underdanige accepterer denne kontrolbesog.

Hver omgang nedenunder jeres seksuelle aktstykke, skal virk konstatere bagefter soltegn inden fo at vedkommende n?rmer sig kulminatio. Safremt fungere bem?rker, at fuldfort orgasme antage meget n?r ved, endda den underdanige stadig ikke ogs har spurgt forudsat adoptionsbevilling, gives aldeles sproglig advarsel. F.eks. kunne man med sin Dominante damestemme sladre ”Din orgasme tilskuer mig, virk kommer ikke ogs medmindre min importtilladelse.” Dette trillebo fa din underdanige oven i kobet snares at anrabe omkring importtilladelse, sa snart det er levetid. I starten hjulbor virk pr?mier anmodningen med det samm fast at r?kke alkoholbevilling plu fremfore orgasmen. Dette er et udslagsgivend stormskridt, dengang det dovel?rer vedkommende sammenh?ngen bland at bed gid ret plu de behagelige fornemmelser bor kulminatio.