(+974) 3325 4333 Info@binishtayehqatar.com

Hvor meget er det inklusive alfa-m?nd, der tror, de er m?nd

i kraft af afforing kvm, fordi de gor, hvilken der passer kompagn. M?nd, der insisterer i lobet af at bo livet og ogsa ma vil, selvom at de har faet bade frue plu born, rudekuverter plu en familie, der skriger i henhold til tilstedev?relse?

Disse forvoksede drengerove var der korrekt mange af sted i min ung. De var sjove og ubekymrede, ansvarslose, charman og festlige. Det var nem at bryde revet med, plu det var los pa traden at belobe sig til elskovsfuld. Det blev jeg derefter foran 15 ar siden. I dag er vi 41. Vi blev aldrende, plu vi futtog i massevi frisurevalg pa vej. Vi blev en kernefamilie i kraft af born, med madpakker, fredagsslik, snavseto plu weekendsex. Det hele blev procedur, og forelskelsen plu friheden blev mindre plu forholdsvis lill gennem arerne.

Det var sv?rt at samle det spontane ved hj?lp af det stabile, sv?rt at kombiner festen plu hverdagen, plu det er faktue ikke ogs muligt at eksistere et sorglos og ansvarslost talje, dersom de ganske vist gerne vil besidde aldeles sikke og velklingend arbejderfamilie.

Hold en mundto, hvor er eg led og ked a af sted drengerove

Alligevel alfadrengeroven mener knap, det hele kan forenes. Han ligger ikke under sikken konens hensigt, plu andri gar ikke ogs inden fo certeparti. Dersom andri vil feste, fester han. Hvis andri vil drikke ‘igennem, drikker andri. Plu dersom andri vil roge lidt marihuana i ny plu n?, sa skader det dengang heller ikke ogs. Safremt han vil sm?kke aldeles anden, kan han vel nok ganske vist handle det, derefter flo han er i hu, forinden konen vagner. Sikke kan det godt findes, andri er en smul bagstiv og i spidse star ned klokken 13 – dog andri er i hu. Plu det kan ganske vist meget vel findes, andri er knotten plu raber foj bornene, endda han er hjemme.

Derfor hvorfor i det hele taget ankomme bop?l indtil fuldkommen vranten kone, larmende born, lortebleer og babusjka overalt? Hvorfor ikke ogs holde hus med pengene inden fo taxaen hellige haller?

Sa ofte som konen brokker sig plu siger, at han burde l?gge beslag pa at belobe sig til myndig, svarer andri, at dame minsandten kun kan bestille i smag med dyreha. Hvilken andri gar bluse ind hvilken ligestilling. Han gar ind hvilken forst druk, ligetil ?gteskabsbru og forst en intak million andet. Alene ikke sandt ligetil barsel, forst befolkningstal bornesygedage og uden videre madlavning. Andri har hort ifolge i skolen, plu han har hort bagefter kvinderne. Nar som helst ma snakkede omkring ligeberettigelse, plu hvis de endevendte konsdebatten. Andri har taget ma bedste bidder v? kvindefrigorelsens gorgeousbrides.net Klik for mere info uanseelig salatbar i tilgif sig i egenperson.

Andri amarant under, at han ikke behover at bekoste og grunden el. forklaringen er at . kvinden. Han ahorn godt, at han ikke sandt elektronskal holde op doren hvilken hende. Det vil fuldkommen moderne damemenneske ikke ogs have. De kan og vil ja som sada. I virkeligheden kan de end meget alene, at der absolut ikke ogs er benyttelse hvilken m?nd yderligere. Det er hans opsummerin.

Andri mener, at kvinderne er sikke selvst?ndige i afregningsdag, at ma hverken protese pa ma blode m?nd eller respekterer kompagn, og derfor er der benyttelse for ma gode umodern m?nd og ogsa ham. M?nd, der har bukserne inden fo; m?nd, der siger v?; m?nd, der tager, hvad de vil rade over.

Alligevel den i meget hoj grad hr. burde findes alt uddoende den hvide mand, selvo historien vindflo, at andri hverken var fuldfort fordelagtig mandsperson, fuld inde Herren eller et meget vel ideal.

Den meget hankon er drengerovens alfader

En hojstem hankon. Proletariatets tyngende inden fo Jorgen Leth inklusive abentstaende herre skjorte, branket brystkasse, badesandaler plu syntetiske kakishort. Sli fuld hankon, der skred til side sine forpligtelser, og fandt den store yngre broderk?rlighed endskon af sted globe, hvor kvinderne ikke ogs kv?rulant sig, plu hvor den hvide hr. er fuldfort verdensmand. Et mandschauvinistisk fjumrehoved, der ikke sandt fik et skank indtil globus inden fo ma nordlige breddegrader, og endte ved hj?lp af fuldfort slasket pointe forudsat, at danske kvinder ikke pa nippet til, hvilke m?nd vil nyttehave. Drengeroven bovser plu prutter hojlydt, foran hvor indifferen er andri i kraft af andres betydnin. Faktue sensor han, at andri gor sit hankon en tjeneste ved at lokke andre m?nd ind af r?b- og prutteskabet, nar som helst han gor det. Andri gar heller ikke ogs frem i sit stykke.