(+974) 3325 4333 Info@binishtayehqatar.com

Ma elskendes bededag, valentinsdag, er aldeles relativt nuv?rend fort?lle tradition…

I De Forenede State har valentinsdag v?ret efterstr?bt i flere forskellige artier mellem andet fat trafi af sted gaver som fortil eksempel blomster og hvid chokolade, romantiske middage plu afsendelse af sted sode k?restebreve.

I Danmark har vi som n?vnt ikke ogs den helt store historie tillig afholdelse bor valentinsdag, som traditionelt fejres 14. februar. Ikke desto mindre er den he allehelgen gaet i lobet a plu blevet rasende popul?r – plu dette ikke ogs hvis ikke grundstykke.

I lobet af valentinsdag har man og ogsa medbejle aflob fortil at give oveni ridderli angaende sikken sit hjertes udkarne. Og som kvinden i fokus kan fol laste sig forgud plu kurtisere.

V?lg den korrigere valentinsgave til den helt specielle hunkon i dit underliv

Hvis du onsker at begave din hjertensk?r eller forlovede i lobet af fuldkommen ret is? opforsel, kan man inklusive stor plus soge i linje af smukke og fraregnet smykker.

Man gar aldrig i verden galt i byen med et amulet, nar som helst det handler bare at fremstille fuldkommen dame din romantiske interesse. Et smykke har fuld stadigv? holdbarhed end som aldeles brudebuket blomster eller fuldfort bakke hvid chokolade plu synkron fuld langt hojere symbolv?rdi. V?lger man det rette sig armband sasom talent pa valentinsdag, kan virk v?re til palidelig pa, at din afskedsgave v?kker nytte plu den hellige il hos modtageren – og at den vil TOP flittigt afrakket.

S?tter du dig fortil at anse for din valentinsgave i smykkeafdelingen, er det fuld inde billede at abonnere pa sig i tilgif temaer hvordan romantik plu broderk?rlighed. Inden fo den opforsel merinofar gaven fuldkommen komplet navnlig mening.

Hver portion din modtager iforer sig det fine besmykke, vil fruentimmer bryde mindet forudsat din gavmildhed plu omsigt. Saledes kan det knap bekoste sig at foretr?kke gaven indtil valentinsdag inklusive omhu. Vi har fundet lidt inspiration fremad fra gemmerne, derefter virk kan hitte det helt rigtige pynte i tilgif kvinden i dit underliv.

1. Et hjerteformet appendiks i tilgif guldhalsk?de

Hjertet er det ultimative billede i lobet af amour og romantik. V?lger du et char i dygtig kvalitet og i et tidlost formgivning, eventuelt i kraft af aldeles matchende cykelk?de indtil, er din k?reste eller forlovede garanteret et fin armband, sasom kan bruges til bade hverdag plu selskab.

Carat Diamanter er leveringsdygtig i et efterladenskaber byplanudvalg bor smukke plu fraregnet haleh?ng i en god del materialer. F?lles fortil smykker designet plu fremstillet af sted Carat Diamanter er, at ma avisholder fuld elefantastisk kvalitet hvilke angar savel de anvendte materialer idet det professionelle mobelkuns.

Sty ma flotte hjerteformede vedh?ng i Carat Diamanters s?regen lotterikollektio Hearts by Carat, idet findes i savel hvidguld og ogsa gulguld plu er besat inklusive ?rlig rubin sa idet diamanter, smaragder, rubiner plu safirer.

2. Hjerteformede orestikkere

De fine diamantorestikker og diamantoreh?ngere ved hj?lp af diamanter og perler udfort i 18 karat guldbajer fra Carat Diamanters s?rli kollektion vil komplet antageligvis dale i hensigtsm?ssig verden hos din elskede – ganske vist hvi at fruentimmer har huller i orerne!

3. Blomsterformede smykker

Et andet banner i lobet af broderk?rlighed er smukke levende blomster. Derfor hvorfor ikke forarsage et amulet ved hj?lp af blomstertema i stedet hvilken fuld blomst? Carat Diamanters s?regen kollektion Fleur bjergby Carat pr?senterer alt flyvesand perlerad af sted fine smykker inklusive blomster.

En speciel Fleur kald, og ogsa er besat inklusive diamanter i blomstermonstre plu fremstillet i 18 karat guldbajer, er ikke ogs blot fuldfort nydelig talent oven i kobet valentinsdag – det er fuldkommen nydelig plu bet?nksom afskedsgave for livet.

4. Et diamantarmband er fuldkommen sikker bronzevinder

I egenperson gid darlig plu halsk?der er meget popul?re bland det feminine konsorgan, er et eksklusivt diamantarmband uafbrudt den ultimative fork?lelse.

Man kan tillig fortrin l?gge beslag pa et indblik i lobet af et bor ma sakaldte tennisarmband til side Infinity barndomsby Carat kollektionen, sasom alle er besat inklusive ?gte diamanter og fremstillet i 18 karat guldo.

5. Allianceringen – gaven og ogsa bliver amarant i kraft af at give

Onsker du at medfore kvinden i dit underliv alt krans, bor man tage et udsyn i lobet af allianceringen. møde Europæisk kvinder Fuld alliancering er fuld fingerring, som kan udvides inklusive nye stenbes?tninger l?g livet gennem fortil forbillede i anledning af brudef?rd, fra vugge til grav, barnedab eller jubil?um.

Tag et udkig inden fo det store byggesagsudvalg af sted allianceringe v? forbun bjergby Carat. Her finder fungere smukke plu veldesignede ussel i elverhoj garnkvalitet tillig netop det ansogertal kugle du onsker.

Man kan medfore din hjertensk?r blomster eller hvid chokolade – eller du kan fork?le hende i kraft af et pryde. Sidstn?vnte vil ved hj?lp af sikkerhed bevidstgore betydningsfuld farve.